Verbanden 2 Rekenen en Wiskunde

Verbanden 2 Rekenen en Wiskunde

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB983.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het computerprogramma Verbanden 2.

Omschrijving Rekenen en Wiskunde Verbanden 2
Het computerprogramma Verbanden 2 is bedoeld voor leerlingen in klas 1-4 van het vmbo en in klas 1-3 van havo/vwo. Ook kan het ingezet worden om in de bovenbouw havo/vwo het automatiseren en memoriseren weer op te halen en paraat te krijgen. In mbo 3&4 kan het programma gebruikt worden om de basisvaardigheden weer op te halen en voor remediërende doeleinden.

Verbanden 2 besteedt aandacht aan de uitbreiding van de basisvaardigheden rekenen met grafieken en tabellen. In niveau 2 worden het opstellen van formules, uitrekenen van formules, maken van combinatiegrafieken aan de basisvaardigheden toegevoegd. Ook de introductie tot de statistiek hoort bij dit niveau. De diverse presentatievormen en het berekenen van mogelijkheden en kansen in eenvoudige situaties worden ook in deze module behandeld. Ook het (kritisch) interpreteren van informatie is expliciet benoemd voor dit niveau.
Voor meer info over Verbanden 2: klik hier.

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd in de laatste versie van de producten. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: