Studievaardigheid

Studievaardigheid

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB940.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Studievaardigheid. In dit online-account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar.

Omschrijving Studievaardigheid
Studievaardigheid is één van de programma's uit het pakket Lezen en Formuleren, JB741.o. Het programma zou je ook ‘leren leren’ kunnen noemen. Het programma is bedoeld voor leerlingen die daar moeite mee hebben, in dit geval wat betreft lezen. Het programma gaat over het opzoeken van informatie in bibliotheek, trefwoordenregisters, inhoudsopgave, woordenboeken en op internet. En ook over het opdoen van informatie uit een grote variëteit aan teksten: wat is het onderwerp, de hoofdgedachte, de beste korte samenvatting? Ook het lezen van tabellen en grafieken wordt uitgebreid behandeld. In het laatste deel van het programma is aandacht voor het omgaan met meerkeuzevragen en het afleggen van tentamens. In veel verschillende oefenvormen (invuloefeningen, meerkeuzeoefeningen, sorteeroefeningen) wordt de stof aangeboden en geoefend. 

Voor meer informatie over Studievaardigheid: klik hier

Met een online-account kan op alle soorten pc's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: