Verbanden 3

Verbanden 3

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB958.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Verbanden 3. In dit account kan twee jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar.

Het computerprogramma Verbanden 3 is bedoeld voor leerlingen in klas 3-5 van de havo, klas 3-6 van het vwo en in mbo 3&4. Het programma kan zowel gebruikt worden door leerlingen die nog veel rekenfouten maken als door leerlingen die al enigszins gevorderd zijn. Daarnaast is het uitstekend bruikbaar voor remediëring op hbo-niveau. De doelgroep is dus breed. 

Verbanden 3 besteedt aandacht aan het opstellen van tabellen, formules en grafieken. Er zijn ook uitbreidingen van de subdomeinen statistiek en rijen en reeksen. Een van de kenmerken van het 2F- en 3F-niveau is de tweevoudige berekening. Opgaven hoeven niet meer te bestaan uit een enkele berekening, maar mogen ook uit een samenstelling van twee berekeningen bestaan. Een ruime hoeveelheid oefeningen geeftde leerling de mogelijkheid om eindeloos te oefenen totdat de stof beheerst wordt.

Voor uitgebreide informatie over Verbanden 3: klik hier.
 

Met een online kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd in de laatste versie van de software. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: