Rekenen op maat 6

Rekenen op maat 6

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB932.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het rekenprogramma Rekenen op maat 6. In dit account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar.

Omschrijving Rekenen op maat 6
Rekenen op maat 6 is bedoeld voor groep 6 van het basisonderwijs en vergelijkbaar niveau van het speciaal basisonderwijs. Het programma kan ook remediërend gebruikt worden in de lagere niveaus van het vmbo.

In het programma wordt een onderscheid gemaakt in de basisstof die alle leerlingen zouden moeten beheersen (rubrieken A t/m L) en moeilijker keuzestof die in de rubrieken M, N en O aan de orde komen om tempoverschillen op te kunnen vangen en nog meer uitdagingen aan te kunnen bieden. 

De volgende domeinen van de leerstof komen aan bod:

• Getallen en getalrelaties
• Bewerkingen, hoofdrekenen: optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen
• Bewerkingen, cijferen: optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen
• Breuken, procenten, verhoudingen, kommagetallen
• Meten, tijd en geld
• Meetkunde
• Tabellen en grafieken

Er worden niet alleen diverse gevarieerde oefenvormen in het programma gebruikt teneinde de leerlingen gemotiveerd te houden met nieuwe uitdagingen, maar ook wordt er gebruik gemaakt van verschillende uitdagende modellen zoals die in de reken-wiskundemethode voorkomen: tabellen, machientjes en de verhoudingstabel. Door de opzet en inhoud van de uitlegschermen bij elke oefening, leent het programma zich prima voor het zelfstandig werken.
Voor meer informatie over Rekenen op maat 6: klik hier.
 

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: