Verhoudingen 1 en Verbanden 1

Verhoudingen 1 en Verbanden 1

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
54,95€
Excl. BTW: 50,41€
Aantal:
-
+
Model: JB736.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat de programma's Rekenen en Wiskunde Verhoudingen 1 en Verbanden 1

Omschrijving Rekenen en Wiskunde, Verhoudingen 1
Het Muiswerkprogramma Rekenen en Wiskunde Verhoudingen 1 bestrijkt de basisvaardigheden van het rekenen met verhoudingen, breuken en procenten. Het zijn de regels en vaardigheden die op de basisschool worden aangeleerd en die in het voortgezet onderwijs worden uitgebouwd en toegepast. Daarnaast wordt aandacht besteed aan:

het inprenten van veel voorkomende breuken en percentages;
het schatten van breuken en het afronden van (decimale) getallen; 
het interpreteren van teksten in relatie tot verhoudingen;
het gebruik van de rekenmachine. 
De oefeningen beginnen met een korte toelichting van het deelgebied van de stof, direct daarna wordt geoefend in een van de oefenvormen. Bij ieder antwoord krijgt de leerling directe feedback, waar mogelijk wordt een fout antwoord verklaard en de correcte methode aangegeven.
Voor meer info: klik hier.

Omschrijving Rekenen en Wiskunde Verbanden 1

Het computerprogramma Verbanden 1 besteedt aandacht aan de basisvaardigheden van Verbanden: het herkennen en toepassen van de verschillende grafische presentaties, zoals tabel, rooster, staafdiagram, cirkeldiagram en grafiek. Ook het aflezen van het diagram en het aangeven van trends komen aan bod en er worden verschillende (eenvoudige) coördinatenstelsels behandeld en geoefend. Regels en vaardigheden die op de basisschool worden aangeleerd en geoefend en die in het voortgezet onderwijs worden uitgebreid en toegepast. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het interpreteren van teksten in relatie tot Verbanden.
Voor meer info: klik hier.

Met een online-account kan op alle soorten pc's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: