Studievaardigheid op maat

Studievaardigheid op maat

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB733.o
Beschikbaarheid: Op voorraad


Het computerprogramma Studievaardigheid op maat is bedoeld voor de bovenbouw van het basisonderwijs (groep 7 en 8) en de brugklas vmbo-bbl en -kbl.

In Studievaardigheid op maat wordt aandacht besteed aan een aantal belangrijke aspecten die bij studievaardigheid een rol spelen. De inhoud die hier wordt aangeduid, staat voor de leerling in overzichtelijke uitlegschermen en vormt telkens de basis voor de oefeningen. Tijdens het oefenen kan de uitleg op elk gewenst moment opnieuw nagelezen worden. Het programma maakt gebruik van teksten die in de bovenbouw van het basisonderwijs en de brugklas van vmbo-bbl en -kbl aan de orde kunnen komen. De volgende onderwerpen komen aan de orde:
Het lesbestand Studievaardigheid op maat bestaat uit 58 oefeningen. Er zijn 115 uitlegschermen met plaatjes, schema’s en tekst. De leerling werkt met tien verschillende oefen- en toetsvormen. In totaal zijn in dit lesbestand ruim 1215 variaties van vragen opgenomen. 
Voor meer info: klik hier.

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten. 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: